Pages

Tuesday, 17 September 2013

Is Back After 5 Months!!!

Hasil Ketak Ketik Magic Spell Witch Vera at Tuesday, September 17, 2013 0 Wizard Spells Here
Anyeonghaseyo! ;)

Whoa, lamanya sy tak menjengah TMOD saya ni... -_- Dah bersawang and berhabuk blog I ni.. Ceh.. Hahaha.. Well, it's true anyway.. Dah almost 5 months tak tulis apa2 kat dalam sini.. *sigh*

Tetiba tergerak hati nak menconteng blog malam ni.. Hehe.. Kalau nak story mory tentang 'what's up with life now', memang sampai besok pun tak abis tulis ni.. Hee.. So nak dipendekkan cerita, banyak yang dah berlaku and berubah with my life now. SAnGAT2 banyak tau... Even yang closest with me pown masih boleh tbeliak mata if dengar things going on with my life now.. hehe..

Anyway, pada yang rajin follow updates or maybe pernah terjenguk any of my blogposts (pheww..hehe), mesti dah bole agak tu... hehe.. U dah M****** ye? YES. U dah ada B*** ea? YES. Wow, so u buat apa sekarang? Haaa.. Ni la yg biasanya org duk tanya sllu kan.. Kdg2 memang tak tau nak jawab apa.. Hoho

Yes dear, I;m not working yet. So kalau korang nak tanya u kerja apa skrg, brp gaji, etc.. I dun have the exact answers. Hehe.. For now, I wat online Biz kecil-kecilan .. dipendekkan WAHM.. ;p 1st thing, buat biz ni mmg totally different dgn apa yg kita belajar kat school.. ;p But whatever yg kita dah learn tu, ofcos la still boleh diguna pakai.. hehe.. 

Perasaan join on9 biz? One word - THRILLED - haha.. But bila I managed to get saLes and started to earn incomes drpd pelaburan modal, I knew, this could be something. I'm so thankful with my lovely customers, yg sudi ambik order from me, sbb tanpa mereka, siapalah Vera's Closet ;) hehe..

Talk about income, x menentu. Taklah sampai beribu2, tapi syukur, boleh saya gunakan untuk beli  things yang saya nak.. Taklah nak mengharap hubby saja yang spend kan.. Muahaha.. Siap boleh order2 baju n kuih raya lagi ne... HAHAHA... Tak apa, yg penting kita puas.. Btul x ^^

STarted on9 biz early April, mmg banyak yg saya kena learn lagi ^^ banyak cabaran lagi.. Nak story banyak lg ttg this biz that I'm doing now, rasanya sy tak layak lagi.. haha... :pppp *senyum kambingg**

Ok la, i think that's all for now... September ni banyak yg sy kenal will be having their convo ceremony !! Tak kisah la degree ke, master ke, phd ke.. i'm happy for them !!! Congratss dear friends.. !! Wee...

K, baiii... Jumpa lagi nanti... Love ya....



Latest Deals ! Click - Click On For More Great Deals!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

TMOD: Witch Vera and Her Magic Spells Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting