Pages

Tuesday, 17 January 2012

2012 Special Giveaway

Hasil Ketak Ketik Magic Spell Witch Vera at Tuesday, January 17, 2012
Spells Stared 4:20AM, 17 January 2012.

Halo Dear Worldians! Ni Men Hao! Haha :)

Early in the morning I started with spells already right (?) Hahaks. The thing is, I saw this Giveaway by Teha Dessert while doing some blogwalkings just now, and my eyes get blinked by the Red Velvet Cupcakes Offer (!). Hahaha (!). I want eat cupcakes too (!). If only I know how to bake them. Hoho *Sigh*. Siapa boleh buat untuk saya (?). Saya nak yang ada muka Monkey atas Cupcake tu, Hahaha (!). Joke2. But seriously, I'd love them very much! Hihi :p.

yum... yum, saya mahu cupcake juga! haha (!). *gambar hiasan* - utahlovescupcakes.com

Picture below is the banner of the  Giveaway. Feels like want to know more about this 2012 Special Giveaway, just CLICK on the banner k (!). Hahaha. Can get free cupcakes and homemade Chocolate some more (!). *walhal tak tahu pun can win or not, kan? hihi* - But it's OK, dapat meriahkan, and at the same time, I could meet many more blogger friends through this. Haha (!).

Can click on the banner for more details and to join it too! ^_^

So, these are all the terms and conditions given by Teha Dessert. Haha (!). In order to be qualified for this 2012 Special Giveaway, kena lah follow all the rules. Betui dak (?) Haha (!). Saya dah buat semua ni, jangan lah Teha Dessert kick me out keluar padang pula nanti (Uhuks2). Hehe.

Buat 1 entry tentang giveaway ini yang bertajuk 2012 SpecialGiveaway.
Tepekkan banner giveaway ini dalam entry anda dan link kan sekali ke entry asal penganjur
Bagi yang mempunyai akaun Facebook sila add Facebook Teha Dessert. WAJIB tau! :D
WAJIB share giveaway ini di laman sosial anda (Facebook, Twitter, Tumbler, etc)
Nak follow? Silakan.. Tak nak follow? Takde masalah.. It is not compulsory =)
Tag minimum seorang kawan untuk join giveaway ini.
Tinggalkan link entry anda di ruangan komen. (Notice jika tiada akaun Facebook)
Tarikh tamat giveaway adalah pada 31 January 2012

So, saya nak tag .... Jeng3
Untuk join sekali this 2012 Special Giveaway. Haha (!). Jom2, manatahu can eat yummy Red Velvet Cupcakes kan. Muahaha. XD. Tak pun Homemade Chocolate, made with Loves. Hihi.


And to sesiapa saja yang terbaca this entry k (!). Haha. Peace ^_^

5 Wizard Spells Here:

rATU bIDADARI cHENTA said...

wow sedapnya... banner cupcake 2..nyum3

Witch Vera said...

Ratu:: Jum2.. Join sekali lah.... Hihi ^_^

FatinKpopLover said...

thnx cik viera sbb tag nama sye..hehehe..

sorie la I baru baca notis u kat shoutbox. busy..hehe

nnty I wt entry tentang contest nie k. lps tu I post semula.
:)

Witch Vera said...

Hahaha.. Orait! ^_^ it's ok, banyak masa g.. hihi.. :pp

Teha Nur Fateha said...

wow very nice entry! good luck dear! :)

Post a Comment

Witch Vera Feels Grateful To Have Wizard's Messages Today! Wee... Hahaha!

Latest Deals ! Click - Click On For More Great Deals!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

TMOD: Witch Vera and Her Magic Spells Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting