Pages

Friday, 20 January 2012

30DBC: Day 10 – This Is One of My Favourite Photo! (Hehe!)

Hasil Ketak Ketik Magic Spell Witch Vera at Friday, January 20, 2012
Spells Started 4:31PM, 20 January 2012.

Halo! Moshi-Moshi, Anyeonghaseyo Dear Worldians! Haha. :)

Huaa… I almost think that I won’t be able to continue with my 30 Days Blog Challenge anymore (!). Sad, sad and sad lagi (!). Hoho. Why, why why ? Sebab, now I’m ‘thrown’ into a place which could cut off my connection with my Blog, or to be precise, lose internet connection (!). *Nangis, Kesat-kesat Hidung*. Hohoho. Minta maaf TMOD, if one day I am gone and lost any day challenges later, it’s really not my intention. Forgive me (!). Hehe.


Okay, short story, why will lose connection (?). Hahaha. Macam yang saya story-mory hari tu kan, I didn’t go back for this semester break. Uhuks. I stayed here in Penang, and working together with our Parish, with few other friends, serving in church. Hee. I wanted to have some work experiences, and pada masa yang sama, develop my personal spiritual life. Sangat rindukan kenangan semasa di Tamparuli, mix together dengan kawan-kawan belia yang maha sekepala dengan diriku. Huaaa *mengimbas kenangan lalu*. Hee. Fr Dom said that I’ll be placed in Holy Spirit Cathedral, I am so excited (!). But only will be there by next week, after the CNY Holiday, jadi for now, saya ‘melepak’ ikut kerja dulu dengan friends yang diletak kat OLS, and ‘mengulat’ di Assumption House. Muahaha. Budak nakal katakan. Huhuks. Kat Assumption, cannot get through internet, this post pun berjaya ‘diterbitkan’ (Chewah, hehe) selepas berjaya mencuri masuk line internet orang lain. Hehehe. Kerek, pirate juga saya ni kan (?). Wakaka. Demikian lah cerita kesedihan Witch Vera. Hahaha (!).


OK2, tak nak buang masa. Balik kepada topik hari ini - One Of Your Favourite Picture! Haha -Nampak gambar atas tak (?). Hah, that picture is one of my favourite photo ever (!). Hahaha. Nak tahu sapa ambil that picture. Wink2. Mesti lah saya (!). Hahaha (!). Wah, bangga Nampak (?) Kan. Hihihi. No lar, saya sangat suka this picture sebab masa ambil this picture, saya masih ingat apa yang that small girl with pink blouse cakap,

“Sister, you are taking our picture?”.

Then I just answer, “Yes, I like your smile! You’re so cute”.

Nak tahu apa she did after that (?). She came to her sister, asked her to sit behind the Buggie car, and simply said to me,

“Sister, take our picture again. I will smile more, and my sister too!”

Dalam my hati, hahaha (!). Bukan gelakkan dia, tapi I was so entertained by her attitude. Baru saya nak start photo shoot tak rasmi tu kan, datang lah parent mereka. Ajak mereka jalan-jalan tempat lain. So I missed them lah (!). Hahaha. Tapi I still remember the way she waved her hand to me before walked away. It was sad but at the same time, saya rasa sangat gembira (!). Ahaha. Hopefully, family holiday mereka di Sandakan masa tu membawa kenangan yang indah for both of the small girls. *smile*. Jom tengok few more pictures of mereka k (!). Saya baik hati, challenge minta satu seja, saya bagi lebih kan (?). Baik tak saya (?), puji lah saya sikit. Ahaks. Tak habes-habes keperasanan diri. Hua3.



Mungkin itu seja buat kali ini, masa and keadaan dah tak mengizinkan saya buat ‘surat cinta’ panjang-panjang untuk my blog lagi. Hee. Rindunya saya, sebalnya di hati, tak dapat nak baca post kawan-kawan blogger yang lain. Huaaa. Tak pa, Monday biasanya kami akan Off-day, nanti saya terjah and blogwalk blog-blog kengkawan semua k (!). Bukan seja Monday, kalau ada kesempatan untuk connect, pun saya akan tengok you all nanti. Accept my flying kiss of miss from me, for you (!). Wee. Hahaha (!).

p/s: nak tahu, semalam saya dah habis paper exam. Saya me-reward-kan diri saya ini dengan one slice of cake dari Secret Recipe with Jasmine Green Tea (festime masuk Secret Recipe kut! Hihi), and dua buah novel baru untuk diriku (!). Yeah (!!!). Hahahah. Nanti saya story-mory tentang mereka k (!). Saya nak sambung ‘gelak’ baca the first novel tu dulu. Muahahaha.

Have nice day everyone (!). Jangan nakal-nakal k (!). Aiseh, sempat lagi! Muahaha. Thanks for reading Witch Vera magic spells. Nanti kita jumpa lagi (!). Hahaha. Peace (!) ^_^


Written with rushing magic finger at, Kopitan Restaurant, Penang. Thenkiu line internet ---- Shhh… jangan bgtau.. hehehe.. :ppp 


0 Wizard Spells Here:

Post a Comment

Witch Vera Feels Grateful To Have Wizard's Messages Today! Wee... Hahaha!

Latest Deals ! Click - Click On For More Great Deals!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

TMOD: Witch Vera and Her Magic Spells Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting