Pages

Saturday, 21 January 2012

30DBC: Day 11 - I Ate Them Today! Nyum3x! (Haha!)

Hasil Ketak Ketik Magic Spell Witch Vera at Saturday, January 21, 2012
Spells Started 5:49PM, 21 January 2012.

Halo Moshi Moshi Dear Worldians ! How Ya Doing ? Haha. :)

Yess, I still can connect for today (!) Hihi. Ketawa guling-guling. Ertinya, I still can go on with the 30 Days Blog Challenge (!) Wah, Happy nya saya (!). Hahaha. But still, have to write in rush sebab we singgah makan for a while seja. Hahaha. Ok, today went very nice, except for the part that we woke up late and met someone weird in the bust stop at Padang Kota, while waiting for the MPPP shuttle bus to KOMTAR. Haish. Hahaha. The rest, wee were like 'lipas kudung', running everywhere, were about to finish our works. Muahaha. Really great to have exciting staffs in the parish office. They are bit older than us, but they are so funny. Walaupun penat, tapi we enjoy to see gelagat mereka. Hihi.


Ok2, the topic for today for the 30 Days Blog Challenge is --- Something That You Eat Today --- ertinya, something yang saya makan hari ini lah kan jawabnya (?). Hahah. Firstly, saya minta maaf, saya lupa nak ambil gambar makanan yang saya makan pagi tadi and for today's lunch. For breakfast, I got Hot Vico drink and some cornflakes biscuits at Assummption House, then for afternoon, I ate Steamed Chicken Rice. Muahaha. Besar juga selera makan saya kan (?). Hahahah (!). Mestilah, selagi ada makanan. Heheheh..

the kueh-kueh... hehe
After 2:00PM just now, Fr Dom asked us to accompany him to go to Assumption Church for the Phillipinos Mass. There got foods some more (!). Hehehe. Not that heavy food types, tapi masih sangat mengenyangkan lah. Hahaha (!). I like the long kueh one, it's a delicious. Hihihi. I ate three of it, and kept some in our hostel. Muahaha. Bukan minta, tapi banyak lebihan kan, Fr asked us to keep, still can eat for breakfast, he said. Rezeki jangan ditolak. Aiseh (!). Hehehe. Picture atas itu lah that kueh yang soodapp itu. Heheh...

the rice.. hehe
the dishes... haha!
herbal tea drink..hoho
Yang ini pula, my dinner (!!). Hahahaha (!). Macam (?), memang terbukti saya ni kuat makan kan (?). Ahaks (!). Selera tengah naik ba. Jangan ketawakan hah, hihi... Nak balas dendam ni, masa exam makan saya tak terjaga tau. Hehehe (!). Nak tahu nama makanan tu (?).  It's Fish Rice Combo Steam. Saya minta set, come with one herbal tea dengan aiskrim. Hahaha (!). Cost me RM9.90 (!). Huh. Hahhaa. Nasib baik sekali sekala seja. Hee.

So itu lah bebenda yang saya telan sepanjang hari ini. Hehehe. Nanti sampai Assumption House tak tahu lagi, saya telan apa nanti. Telan novel kut (!). Wakaka. Joke-joke. Semalam saya dah bedal habis baca satu. Muahaha. 418 muka surat tuu.. Hebat sayaa kan, kan (?). Hehehe. Nanti saya story-mory novel apa k (!). Wink2. Hahaha (!).

Ok lah, Encik Masa and Keadaan memang suka cemburukan orang sekarang. Hahaha (!). Habes patah lah jari-jemariku yang julita ini kalau terpaksa menulis laju-laju seja sepanjang masa. Hahaha. *Cover2, perasan2*. Hahhaa. Hisy, hisy, hisy....

Thaanks for reading Witch Vera spells, nanti kita jumpa lagi k (!). Saya tak sabar tunggu Monday and Thursday, OFF day (!!), boleh la saya online ---hours dan baca blog posts kengkawan.. Huhuhu.. *Sabar Sabar*. Heheh. Have nice Saturday everyone (!). Haha. Peace (!) ^_^


0 Wizard Spells Here:

Post a Comment

Witch Vera Feels Grateful To Have Wizard's Messages Today! Wee... Hahaha!

Latest Deals ! Click - Click On For More Great Deals!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

TMOD: Witch Vera and Her Magic Spells Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting