Pages

Sunday, 22 January 2012

30DBC: Day 12 - The Last Item Of Today

Hasil Ketak Ketik Magic Spell Witch Vera at Sunday, January 22, 2012
Spells Started 6:12PM, 22 January 2012.

Hallo Dear Worldians! Anyeonghaseyo! Haha :)

This would be, I think, the shortest post ever I've ever wrote for TMOD. Biane' TMOD. I'm so much in rushing nowadays, that I couldn't have much time to 'jeling-jeling and renung-renung my TMOD'. *Sad, sad dan sad lagi!*. Huhuhu. Tapi, saya masih sangat gembira sebab ada kesempatan untuk teruskan 30 Days Blog Challenge. Kalau tidak, saya nangis nie.. Heheheh.

Untuk Day 12, Challengenya adalah 'Last Item That You Purchased Today'. Actually, saya perlu letak gambar, baru lah sah kan, tapi hari ini saya tak sempat langsung. *Hentak kepala p dinding*. Hahahaa (!). Tapi saya still mau share item  terakhir yang saya ada purchase dengan kengkawan hari ini. Nak tau apa (?). Jeng3. Hahaha (!). Saya beli T-Shirt Jersi Manchester City Club warna Biru Muda dengan Putih. Hahaha (!).

Haik, napa pula Jersi erk (?). Hahaha (!). Saya pakai jersi ker (?). Hehehe. Tak lah, sebenarnya jersi tu bukan untuk saya, tapi untuk si Golumn saya. Hahaha. Dia suka main bola sepak, tapi tak ada kelab bola sepak spesifik yang dia crazy sangat. Hahaks. Mana-mana kelab yang main, dia bedal tengok seja tu (!). Yang penting BOLA. Hahaha (!). Setakat ni saya tahu dia ada MU, Arsenal, Liverpool, and beberapa lagi tapi saya tak ingat, tapi Manchester City saya tahu memang belum ada. Harga pun okey, jadi saya tarik beli terus lah (!). Hahaha.

By today, package saya akan terbang ke Sabah. Harap-harap Golumn suka. Secara jujur saya tak ada talent untuk pilih hadiah yang smart-smart. Asal saya suka tengok and saya rasa Golumn sesuai 'dipadankan' with that thing, saya angkut seja. Hehehe. Saya juga suka bagi benda yang 'mengarut', yang sebenarnya kalau orang macam si Golumn dapat, mesti naik angin. tapi saya degil juga bagi (!). Hahaha (!). Takut dah ni, dalam package saya ada 'macam-macam', tak tahu lah apa reaksi dia terima nanti. Terkezut berok alias terjegil mata kali tengok. Aduh! Gawat (!). Hahahaha (!).

Ok lah, want to teman my sister berbual sambil-sambil tunggu flight dia balik Sabah. Thanks sudi baca Witch Vera magic spells (!). Monday is coming, nanti saya melawat blog-blog kengkawan k (!). Have Nice weekend semua. Hahaha. Peace (!). ^_^


0 Wizard Spells Here:

Post a Comment

Witch Vera Feels Grateful To Have Wizard's Messages Today! Wee... Hahaha!

Latest Deals ! Click - Click On For More Great Deals!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

TMOD: Witch Vera and Her Magic Spells Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting