Pages

Monday, 23 January 2012

30DBC: Day 13 - Witch Vera's Footwear Collection

Hasil Ketak Ketik Magic Spell Witch Vera at Monday, January 23, 2012
Spells Started 8:58PM, 23 January 2012.

Anyeonghaseyo! Ni Men Hao Dear Worldians! Haha :)

First of all, I would like to wish all of my Chinese Friends, and to everyone who is celebrating this event, a very happy great Chinese New Year (!). Gong Xi Fa Chai (!). Xin Nian Kuai Le (!). Hahaha. Wish that they are having a great time celebrating it this year. And this year is Dragon Year (!). Roarrrr...... (!). Hahahha. Should be a year full with fire and awesome things to happen. Haha.


Now time for the 13th Challenge for the 30 Days Blog Challenge. Hahaa. Topic hari ini adalah 'your footwear collection'. Saya excited ni bila refer topik challenge hari ini, tapi bila saya fikir-fikir, saya rupanya dah tak ada 'bahan' yang diperlukan. Huhuhu. Tahu kenapa (?). Kebanyakan footwears saya, saya dah letak dalam kotak, simpan dalam stor di Desasiswa masa packing hari tu. Hahaha (!). Yang saya ada sekarang cuma sepasang sandal yang saya memang gemar pakai selalu. Hihihi. So saya bagi tunjuk itu sajalah k. Maaf2. Hihihi.

yang sempat terambil..heehe

Kalau saya kira sekali footwear yang saya ada, saya ada tiga pasang sandal, sepasang kasut bertumit tinggi, dua pasang kasut dan sepasang selipar. Hehehe. Back to Tamparuli and Ranau, lain kiraan lagi lah. Dah tak ingat apa yang tinggal di sana. Haha (!). Tapi, saya jarang tukar-tukar footwear sebenarnya. Memandangkan rutin saya ke kelas sahaja kebanyakkanya atau pun keluar dengan kawan-kawan, jadi footwear saya boleh jadi footwearyang sama seja. Fakulti saya pun tak lah strict sangat dalam pemakaian footwear, jangan sahaja selipar. Dan masa presentation tu, memang wajib lah pakai kasut bertutup. Haha. Tapi most of the time, sandal would be still OK. Hahah.

Mungkin itu sahaja yang boleh saya story-mory tentang footwear collection saya rasanya kut. Heee. Very the short kan (?). Huhu. Tak apa, nanti ada masa kita story-mory lebih panjang k. Thanks reading Witch Vera magic Spells (!). Semoga kawan-kawan semua enjoy this CNY Holiday (!).


Got to online after being invited by Fr Dom just now for the Philipinos Youth BBQ Party at OLS, Komtar. Many delicious foods, argh, saya memang suka kalau ada makanan. Heheheh... Thanks to Yumi for assisted me to connect. *Happy Mode*.


1 Wizard Spells Here:

step.on.top said...

bgitula vera...sa juga gila kasut. tym blaja mana mampu beli..tp sekarang sa berazam, satu bulan, satu kasut sa akan beli! haha 1st belanja gaji stp bulan ba tu~ =]

Post a Comment

Witch Vera Feels Grateful To Have Wizard's Messages Today! Wee... Hahaha!

Latest Deals ! Click - Click On For More Great Deals!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

TMOD: Witch Vera and Her Magic Spells Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting