Pages

Friday, 27 January 2012

30DBC: Day 17 - Favorite Photos With Ma'Dudes! Haha!

Hasil Ketak Ketik Magic Spell Witch Vera at Friday, January 27, 2012
Spells Started 5:04PM, 27 January 2012.

Anyeonghaseyo Dear Worldians, Kopisanangan and How Ya Doing? Haha :)

Recently, my post are all very short kan. Paling teruk, yang post kelmarin tu lar, siap letak cover seja, betui dak (?). Hehe. Minta maaf para kengkawan Wizards sekalian (Haha!). Kekangan masa dan keadaan menyebabkan saya terpaksa menulis pendek-pendek seja, walaupun sebenarnya dalam hati saya mahu buat lebih panjang, banyak ni saya mau story-mory tapi nampaknya, terpaksa dilupakan seja lah hasrat ini... *Sad3*.  Hee..

Apapun, saya tak mahu lepaskan peluang untuk tetap teruskan dengan 30 Days Blog Challenge, jadi walaupun cuma ada lima minit, sepuluh minit untuk online, akan digunakan sebaiknya untuk apdett TMOD saya. Nanti dia merajuk. Ahahaha. Apaka. Wink2. So, hari ini adalah hari ke-17, cabaran ke-17 juga iaitu 'your favourite photos with friends'. Hahaha. Jum, tengok gambar-gambar yang sentiasa saya gemari with my awesome dudes (!). Ahahaha. xD.


Picture di atas diambil masa we organised CUS Camp last year di Balik Pulau. Kami tak banyak pun masa ni, tapi we enjoyed it a lot. Hahaha (!). Banyak menggila juga kami masa ni, terutama masa part tengok 'Exorcism' movie series. Hahaks. Akhir-akhirnya, semua tertido menghadap screen. Hahaha. CUS adalah keluarga saya di USM. Tanpa mereka, pasti kehidupan saya di USM akan kurang warna-warninya. Tanpa CUS, tak mungkin saya dapat keluarga Ladesh, mix up pula dengan Keluarga Korea (!). Haha. Ni semua hasil teori-teori dalam CUS lah ni. Hahaha (!) Hmm.


This picture above pula diambil masa join CLC buat trip ke air terjun Lenggong, Perak. Sempat lah kami berkunjung ke Muzium Lenggong Perak masa tu. Yang ni diambil depan pintu that muzium. CLC juga adalah antara keluarga yang saya ada di USM. Banyak kenangan manis yang berlaku dalam CLC. Masa saya masih dalam kalangan Juniors, masih lagi mentah masa tu. Now, sudah jadi Senior (tua sudah..Hehe), saya pula yang rasa sedih sebab akan tinggalkan mereka. Hihihi. CLC, thank you!! ^_^


Saya pernah bgtau kan, saya sangat suka traveling (?). Hehehe. Asal ada kesempatan dan peluang, saya mesti ambil masa untuk keluar dengan kawan-kawan pergi melancong. Tak kisah lah dekat atau jauh, yang penting saya dapat lihat tempat yang baru dan dapat tenangkan fikiran. Muahaha. Picture atas diambil masa trip ke Langkawi Island. Ni lah semua geng pelancong masa tu. Hahaha. We enjoyed the trip a lot. Terutama semasa Island Hopping... Wah, saya sangat excited owh. AHahaa. Winkk.


This picture pula diambil masa trip ke Genting Highland. Banyak perkara lucu, pelik, seram, gembira yang berlaku masa ni. Nak tahu apa (?). Hehe. Saya pernah cerita dalam salah satu post untuk 30DBC. Hehe. Yang lain, biar lah rahsia. Hahahha. Masa trip ni, semuanya girls kecuali that one, si Joe. Hah, he was our Project Director for this trip tau. Muahaha. He is a good lah. We are already like brothers and sisters. Nanti sem depan, harap-harap we all can go out together again. Hahah.


Ok, last picture ni gambar yang purba sedikit. diambil sekitar tahun 2007. Hahahha. Nasib baik saya ada juga sedikit simpanan foto masa ini. Saya belum ada telefon berkamera masa ni, jadi simpan dari kawan-kawan lah ni. That two girls are my best friends. Saya rindu mereka (!). Masing2 di universiti yang berlainan alreday. UNIMAS dan MAHSA... Harap-harap dapat jumpa mereka after this. Nanti boleh sambung bergosip lagi. Hahaha... Wink2.



Ok2, time to go home ready. Hee.. Kena cepat sampai rumah untuk kemaskan apa-apa yang patut. Kami ada tetamu malam ni. Heee. Thank you reading Witch Vera Spells, nanti kita jumpa lagi.. k... have nice day! Peace! ^_^




0 Wizard Spells Here:

Post a Comment

Witch Vera Feels Grateful To Have Wizard's Messages Today! Wee... Hahaha!

Latest Deals ! Click - Click On For More Great Deals!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

TMOD: Witch Vera and Her Magic Spells Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting