Pages

Wednesday, 15 February 2012

Happy Valentine, Love Never Dies! Haha!

Hasil Ketak Ketik Magic Spell Witch Vera at Wednesday, February 15, 2012
Hi Dear Worldians! Moshi-Moshi, Anyeonghaseyo! ^_^ Haha.

Dear TMOD, first of all, Bianeyo... I've kinda abandoned you quite for a long time kan (?). Same goes with the 30 Days Blog Challenge... Huhu. 30 Days Blog Challenge saya terpaksa 'bekukan' dulu buat sementara (kunun), nanti masuk semester kedua, saya 'aktifkan; semula ya.. Hehehe... (ada juga main beku-beku kan..hihi). Bukan apa, 30 Days Blog Challenge bagi saya bukan setakat untuk penuhi syarat 'Cabaran Hari', tapi juga story-mory di dalamnya. Hahaha... Rusak nanti cerita kalau telampau-lampau rush punya keraja kan.. Muahaha.. Pandai2 pula saya men-elaborate-kan.. Ish3.. Hehehe. Maka sebenarnya, mau cover2 maa kan (?). Muahaha.

Apa pun, saya tak mahu terlepas peluang untuk ucapkan Happy Valentine kepada semua kengkawan (!). Masih belum lambat juga ba ni kan... Forever Love ba kita, ok..(!) Muahaha.. Walaupun Sambutan Hari Kekasih ini tidak dinyatakan dalam mana-mana agama, tapi sekurang-kurangnya, kita ada satu hari untuk memperingati hari 'Cinta' ini kan.. Wink2. Hehehe... ;p Forever Alone ka, Single But Available Unavailable ka, Taken ka... Biar seja, yang penting ada 'cinta-cinta' juga baitu kan. Hehehe. Macam mana sambutan kengkawan untuk Valentine Day tahun ini (?). Wink2.. Hahaha.. Jangan2, ada kengkawan yang kena propose semalam dak (?). Oopss.. Jeng3... Hahaha (!).


My Valentine this year, sama seja macam tahun-tahun yang sudah-sudah ba.. Hihi.. Home Alone. Kui2.. Hahaha... Apa boleh buat, si dia jauh di mata.. aish... Haha ! Tapi Valentine ni kali ada sepesel sikit la kunun. Saya berjalan-jalan d pantai dengan romentiknya. Wakaka.. No larr.. Joke2... Kami lima urang dibawa menjalankan 'Night Walk' semalam oleh Fr Dominic... Hak3. Saya tdk sangka, dapat peluang juga akhirnya untuk datang ke College General (Seminari Tinggi Katolik) kalau tdk silap la... Fr Dom kna ambil sesuatu dari sana smalam. Pada masa yang sama, dapat pula berjumpa, duduk semeja and berbual sambil minum2 kupi n makan kek durian dengan Bishop Anthony.. Hehe..  Dia pernah jadi Ketua Bishop seluruh Keuskupan yang ada d Malaysia.. Sangat terharu dengan this experience... Sampai sekarang macam tidak percaya.. Haha.. Semoga mereka d sana selalu diberkati dlam pelayanan mereka.. ^_^

Satu daripada Seven Sorrows of OLS.... Bro Leo told me
Then, after that only kami keluar jalan2 di sepanjang pantai Rainbow Paradise Beach Hotel punya area ka kalau tidak silap... Banyak couple di sana semalam... Biasa la, Valentine Day kan... Ahahaha... Fr Dom awal-awal sudah start 'night walk' dia. Hoho. Kami? Kami, macam biasa lah, photo session. Muahaha. XD. Gambar sana, gambar situ... Pose macam-macam. Hahaha. Salah satunya macam gambar di bawah. Jeng3. Hahaha.



Time-time ni la pula saya mengidam McD Burger Double Cheese, dengan tidak malunya request Fr untuk singgah mana-mana outlet McD gara-gara teringin mau makan McD Double Cheese. Hehehe. Nasib baik Fr sporting seja, jadi terccapai la hasratku makan McD Double Cheese. Yum3. Hahaha...

Pentingnya, saya sangat gembira sebab tugas 'Family Census Card' key in data sudah selesai (!). *Sing2 Dance2*... Masih perlukan sedikit semakan tapi yang penting, major things sudah selesai. Nak tahu, kerana this task juga saya akhirnya 'mendekatkan' diri kepada 'Microsoft Excel'... Heheheh... Saya paling penakut guna ni feature sebab saya bingung dengan petak-petak dia yang bukan main banyak. Hohoho. Siap formula lagi. Hihi. Tapi tak apa lah... "Belajar Vera...' .. Haha! ^^


Tinggal beberapa hari saja lagi, Semester 2 akan bermula... Sedikit masa seja lagi untuk bekerja di OLS City Parish ini... Sedih juga, sebab banyak kenangan di sini. Mula2 sampai... Macam2 dalam perasaan saya.. Hahaha... subjek untuk next sem pun saya belum habis daftar lagi... Saya tak kisah sangat untuk daftar secara e-daftar sebab keadaan masih sama bila buka sem nanti, mesti saya akan terpaksa jumpa PA lagi untuk tambah subjek yang tidak boleh didaftar secara online. Saya akan daftar lebih dari 21 unit lagi, jadi lebih mudah untuk daftar manual sekaligus nanti selepas jumpa PA.. Haha..

Lastly, Have Nice Day semua... Untuk kengkawan yang tanya tentang 30 Days Blog Challenge, saya kunun nya 'membekukan' 30DBC dulu buat msa skrg... Muahaha.. Nanti buka sem, kita jumpa lagi k (!). Thanks for reading Witch Vera's Spells...!



"Your love doesn't have to be perfect... Share it, and more will be added unto you.. And you be completed with Joy..." Wee.... Falsafah tarang-tang-tang dari Witch Vera ini... Muahaha..Epi Valentine !! ;p


0 Wizard Spells Here:

Post a Comment

Witch Vera Feels Grateful To Have Wizard's Messages Today! Wee... Hahaha!

Latest Deals ! Click - Click On For More Great Deals!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

TMOD: Witch Vera and Her Magic Spells Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting