Pages

Monday, 12 March 2012

30DBC: Day 28 - I'm Eyeing On Them (Haha!)

Hasil Ketak Ketik Magic Spell Witch Vera at Monday, March 12, 2012
Spells Started at 9:45PM, on 12 March 2012.

Hallo Dear All! How Ya Doing Today? Haha..

I know, I know... I've been late for one day already for the 30 Days Blog Challenge kan (?).. Maaf-maaf, tidak disengajakan..Hehe. Got problem with the internet connection since few days ago and I couldn't browse much for materials. Hahaha. Ok, today is for the 28th Challenge of the 30 Days Blog Challenge which is 'Things That You Are Eyeing On But Haven't Got The Chance To Own Them'... Hahaha. Rasanya biarlah picture seja yang mewakili post pada hari ini kan... Hee.. :D Lets see them...

Hahaa, yes, saya teringin nak dapatkan handycam. Sebab saya suka rakam video dan edit mereka. Saya bercita-cita nak buat dokumentari tentang kampung saya, Ranau dan Tamparuli. Saya juga nak rakam dokumentary my dad yang bekerja di sekolah pedalaman.. Haha. Sampai sekarang tak tercapai-capai lagi. Haizz... Tak apa lah, usaha akan membawa hasil kan. Hehehe...

photo source: gazeta.cu.anunturi.ro

Seterusnya, saya ada jeling-jeling kamera DSLR juga... Hehehe... Saya suka ambil gambar. Saya ada abang sepupu yang suka fotografi dan berbakat sangat.. Bila dah ada DSLR, saya nak belajar gunakan features dalam kamera jenis ini dari dia nanti. Edit-edit tu saya start belajar sekarang. Heaha...

photo source: www.alibaba.com

Then, ada juga saya pandang-pandang this thing - Ipad. Mesti semua tahu apa itu Ipad kan. Saya kurang jelas beza Ipad dengan handy computer itu tapi saya tahu banyak application menarik yang ada dalam Ipad. Hahaha... Senang bawa juga.

photo source: wondrouspics.com

Saya juga ada kerling-kerling kat this thing - Smart Phone. hehe. Bukan sepenuhnya macam dalam gambar ini tapi saya teringin juga ada gadget phone seperti ini. Hahaha. Boleh online di mana-mana. Tak perlu buka laptop lagi. Hehehe.

photo source: fancygadgets.com

Lastly, saya juga ada silik-silik ini benda. MP4... Ahahaha. Sebenarnya, saya pernah ada dua gadget MP4 sebelum ini tapi yang pertama hilang dibawa lari orang dan yang kedua rosak. Heee... Handphone boleh juga letak muzik tapi MP4 lebih selesa sebab lebih ringan dan bersaiz kecil. Nak menari pun sambil dengar Mp4 pun boleh... Hahaha...

photo source: elcorteingles-es

Demikianlah benda-benda yang saya ada jeling-jeling, pandang-pandang setakat ini tapi saya belum ada peluang untuk memiliki mereka. Heee. Apapun, saya yakin suatu masa nanti mesti boleh. Hahaha... They'll be mine. Muahaha... xD


0 Wizard Spells Here:

Post a Comment

Witch Vera Feels Grateful To Have Wizard's Messages Today! Wee... Hahaha!

Latest Deals ! Click - Click On For More Great Deals!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

TMOD: Witch Vera and Her Magic Spells Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting