Pages

Saturday, 10 March 2012

Sahabat Katak Comel

Hasil Ketak Ketik Magic Spell Witch Vera at Saturday, March 10, 2012
Spells Started at 5:54AM, on 10 March 2012.

Hallo Wordians! Good Morning! Haha.

Haa... Saya nak join segmen lagi (!). Rajin nya.. Hahah.. Kali ni by Blogger Miera dan Blog Katak Comel beliau ini... Hahaha. Katak (?) Mesti semua tahu apa itu katak kan... Hee... Jangan main-main, katak sekatak-kataknya pun, boleh jadi comel juga tau... Hooho... Dan this animal juga very special sebab dia ada kebolehan menyesuaikan suhu badan dengan persekitarannya, sama ada dalam air dan juga darat. Hahaha.

Apa2 pun, jom tengok banner segmen Sahabat Katak Comel ini dulu. Nak tau lebih banyak tentang segmen yang dianjurkan oleh Blogger Miera ini, boleh seja click kat banner. Hahaha. Nak tau yang selebihnya itu, kenalah rajin-rajin buka blogspot page Blogger Miera. Ok. Hahaha...

click click banner... haha

Syarat Dikemukakan Untuk Join Segmen (Copy-Pasted):

1. Buat entri bertajuk Sahabat Katak Comel.
2. Letakkan banner segmen yang buruk dekat atas tu dan 'link' kan kepada entri ini.
3. Tag kepada sekurang-kurangnya seorang rakan blogger anda.
4. Dah siap, komen dekat ruangan komen ya!
5. Tarikh Tamat : 11.59 pm 11 March 2012.

Pesanan Penganjur (Haha)

Kepada Top 3 Referer bagi segmen ini, miera akan promosikan blog korang di satu ruangan di dalam blog miera (tips: ping entry segmen ini di merata tempat cthnya busuk.org, grup blogger di facebook dan juga tag seramai mungkin rakan blogger anda). Top 3 Referer akan diumumkan pada hari Selasa (13 March 2012).

So saya nak tag... Jeng, jeng Jeng.... Blogger yang Comel dan Julita ini:

>> Ira Arina <<

And semua yang terbaca this entry... Meriah kan sama2 k.... Hahaa...

Cakap2 tentang katak ni, saya tertarik dengan satu jenis katak ini, iaitu spesies Katak Atelopus yang turut dikenali sebagai katak badut ataupun Kosta Rika Variable Harlequin Toad. Dijumpai sekitar Costa Rica dan Panama. Spesies katak Atelopus ini dalam ambang kepupusan kerana mereka hanya boleh ditemui di beberapa tempat si sekitar Panama sahaja pada masa kini. Unik kan warnanya (?). God is really an amazing Creator (!). :))

hye...vote for me.. hehe... photo source: hanspunyablog.blogspot.com



p/s: Today gonna meet my sister - Miss my sister so Much! ^_^


7 Wizard Spells Here:

missmashimaaru said...

thanks tagging mira tau :')

zakirul rahim said...

singgah sini dari segmen katak comel..

nice blog..buat kunjungan hormat

jemput singgah:

http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/sahabat-katak-comel.html

ahmad said...

dr segmen yg sama...done follow here, follow me back ok and like fb page yer

http://sungguhsedap.blogspot.com/2012/03/sahabat-katak-comel.html

farah.fauzi said...

singgah sini jmpe shbt ktk comel

http://rajafarah94.blogspot.com/2012/03/sahabat-katak-comel.html

Witch Vera said...

Hyello... Hahaa! Thank u thank u.. Nanti saya visit blog korang jg... ^_^ wee...

naiemah_ramli said...

dtg dri segmen yg sama :D

Amirah Raduan said...

wow... cantiknyee katak tu

Post a Comment

Witch Vera Feels Grateful To Have Wizard's Messages Today! Wee... Hahaha!

Latest Deals ! Click - Click On For More Great Deals!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

TMOD: Witch Vera and Her Magic Spells Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting