Pages

Saturday, 10 March 2012

Segmen: Blog Reviewing by Haruno Hana

Hasil Ketak Ketik Magic Spell Witch Vera at Saturday, March 10, 2012
Spells Started at 12:27AM, on 10th March 2012.

Hallo Wordlians! Haha..

Hahaa, yeah sekali lagi saya nak join segmen (!). Dah lama tak join segmen2 ni. Hi3.. Join segmen tak bermakna nak menang seja atau tujuan nak tambah followers tau, tapi ini salah satu cara untuk buat blogwalking dan visiting bloggers lain. Hahaha. Saya suka visit bloggers lain, suka tengok cara mereka organize and design blog, dan juga baca entry mereka. Seronok! Haha.. (^_^)m.. Segmen ni saya tahu masa tengah blogwalking, dan terfikir apa salahnya join sama. Haha.

So, ini lah banner Segmen: Blog Reviewing by Haruno Hana. Hahaa. Comel kan (?). Haha. Boleh Click kat banner kalau nak tahu lebih tahu tentang this segmen. Nak tahu, blogger Hana ni muda lagi tau... Younger than me (!). Hahaha. Satu keistimewaan blogger ni juga walaupun masih muda, dia dah start menulis novel. She is a Novelist under Kaki Novel owh... Saya sangat kagum...! (^_^)m

click on banner for more details k.. haha

Kalau nak join sama, Click seja kat banner segmen, dan bolehlah baca lebih lanjut tentang segmen ni dari Blogger Hana sendiri. Hahaa... So saya nak tag... Jeng Jeng Jeng..... :))



Dan kepada semua kengkawan yang terbaca entri ini ya... Hahaha... Adjaa! (^_^)m..


2 Wizard Spells Here:

Haruno Hana 하나 said...

thanks sudi join :D

Iena Eliena said...

Blogwalking here...
cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

Post a Comment

Witch Vera Feels Grateful To Have Wizard's Messages Today! Wee... Hahaha!

Latest Deals ! Click - Click On For More Great Deals!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

TMOD: Witch Vera and Her Magic Spells Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting