Pages

Sunday, 7 October 2012

FARHANS LUCKY DRAW - RM50 UNTUK DIMENANGI!

Hasil Ketak Ketik Magic Spell Witch Vera at Sunday, October 07, 2012
Spells Started at 5:16PM, on 7th October 2012.

Haloo Worldians ^_^

Okey, petang ni saya nak join Lucky Draw by The Official Farhan... Hahahaha... Bukan sebab nak menang tau, tapi by this way actually saya boleh dapat blog links untuk buat blogwalking bila ada masa terluang. How (?). Sebab, bila ada peserta baru link kan entry mereka tentang this Lucky Draw, saya akan dapat update, termasuk link blog mereka... Jadi, apa lagi... Jum Terjah !! Hahahaha... Okey, cukup lah mukadimah ni kowt.. hehehe... Kalau korang nak tau banyak lagi tentang Lucky Draw ni, bolehlah click banner bawah ni.. k... ^_^

click...click... ;)

Eh, belum siap lagi sebenarnya.. Hehehe.. The Official Farhan bg task juga untuk nyatakan hasrat join Lucky Draw ni... Hahaha... Hasrat saya macam kat atas tadi lah... Tapi if i'm lucky enough (kalau lah..hehehe), untuk dapat this Lucky Draw -,RM50, maybe saya nak use that money untuk beli beads.. Hahahah... Lebih banyak beads collection di rumah, lebih seronoklah kerja untuk buat dekorasi manik pada pakaian, terutama pakaian tradisi.. hehehe... saya suka buat this kind of work.. Haha..

Okey, rasanya itu saja for this evening... Nanti malam kita jumpa lagi for Summer Blog Challenge post kay ! Saya dah tertinggal sehari ni... hohoho.. k,...baiiii.... ^_^



4 Wizard Spells Here:

Elih Japahar said...

All the best ok :)

Witch Vera said...

hahaha... :p ok, makasih elih ^_^ haha..

Farhan Abdul Razak said...

mymoms also lovebeads collection :) nice job

Witch Vera said...

Hahaha.. yeah, such work can get sum1 addictive to it... haha :p thnks Farhan ^^

Post a Comment

Witch Vera Feels Grateful To Have Wizard's Messages Today! Wee... Hahaha!

Latest Deals ! Click - Click On For More Great Deals!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

TMOD: Witch Vera and Her Magic Spells Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting