Pages

Tuesday, 30 October 2012

Kepeningan November

Hasil Ketak Ketik Magic Spell Witch Vera at Tuesday, October 30, 2012

Spells Started at 3:14PM on 30 October 2012.

Hello Worldians! Anyeonghaseyo! :)

Hurm.. Rasa macam lama pula saya tak update TMOD ni... Kesian my TMOD... Been busy lately with work, sampaikan tak teringat lagi untuk update blog,.. Tambah lagi keadaan internet connection yang tak berapa stabil sekarang di kampung... Huhuh....

Nampaknya tak lama lagi akan masuk bulan November and this month will be a month yang akan mark one of my important moment in life... Nanti la saya akan story-mory lbih banyak kay.. Nak cerita banyak pun, takut pula jadi apa-apa, contoh plan tak menjadi ka apa-apa ka, kan... Hahaha.. :)

Apapun, bulan November ni memang akan jadi real hectic-excitement in my life... Fikir itu ini, sampaikan kepala naik seriau dah... List perkara-perkara nak buat dan macam-macam lagi. Saya baru start kerja kontrak jadi my first ever salary tu taklah nak diharap sangat. Kena show better performance la dulu, baru boleh guarantee income 'masyukk'kan.. Hahaha... Apapun , saya bersyukur lah sebab at least saya ada sesuatu nak dibuat to support my living and bantu mana-mana yang perlu for that 'day'...

Di rumah sekarang saya banyak ímagine few renovations and plans yang bersesuaian.... Tak naklah buat big renovations tapi at least bolehlah create better condition untuk terima tetamu nanti. Saya cadang nak buat open space (Garden-themed event) tapi my aunt cakap 'macam tak ada adat'.. huhuhu.. Ye ker (?). pening lagi saya *** Nak buat kat rumah saudara lain yang sebelah2 rumah tu memang boleh but saya tak selesa... Hohoho... :s

Beli barang2 yang perlu untuk that day pun buat saya pening... For food, saya serah kepada big madam di rumah.. Rasanya 5 - 7 menu tu dah ckup kowt... Selain hidangan ringan lain kan... Budget around RM2000 sumthing, harap2 boleh support for food... Other things, saya exclude RM1000 for personal use... Adui.. Pening3.... 

Kerja pun satu.. Bila dah sort out everything, tasks yang kena dibuat ni bukan alang2.. silap sikit memang parahlah kena 'çeramah'.... Nasib baik setakat ni, places yang kitorang kena pergi deal tu bagi respon yang baik.... Cuma nak kena follow up more. Takut nanti mereka lupa, and kami tak dapat approach mereka for the project. Now saya kena focus kepada recruitment pula..

Apapun, saya kena settle kerja ni dulu... Betullah, dunia pekerjaan buat kita berfikir lebih banyak kan... Huhuu.... Vera, you can do it! Amen... Okey lah, saya terpaksa quick update jer kali ni, lain masa kita jumpa lagi kay.... k..baiii... ^_^

0 Wizard Spells Here:

Post a Comment

Witch Vera Feels Grateful To Have Wizard's Messages Today! Wee... Hahaha!

Latest Deals ! Click - Click On For More Great Deals!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

TMOD: Witch Vera and Her Magic Spells Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting