Pages

Friday, 12 October 2012

Masalah Hati

Hasil Ketak Ketik Magic Spell Witch Vera at Friday, October 12, 2012

Spells Started at 9:36AM, on 12th October 2012.

Hello Wizard Friends... ;)

Malam tadi dan malam-malam sebelumnya, saya perasan saya masuk tidur lebih awal. Bukan juga tidur yang sebenar-benar tido tapi just baring and pejam mata. Apa lah namanya itu.. ?? Hohoho... Badan jadi weak, and cepat sensitif lagi tu... Kena marah sikit or terasa, saya cepat nangis... Sampai my mum pun sindir2.. Nak kata macam budak-budak ada juga, tapi saya tak lah meraung semacam.. Haha.. hmm... :s

Bila air mata dah keluar sikit tu, mulalah kepala rasa berat dan pening, mula lah badan ni panas semacam... Hingus tak payah cakap, datang sekali dengan sepupu-sepapatnya itu... Huhuu... Golum pun sampai 'naik panas' melayan saya yang lain macam, asyik berandaian yang bukan-bukan since petang kelmarin... Apa tidak, dia lambat balas reply jer kelmarin, boleh pula saya andaikan yang bukan-bukan... Dah dengar sebab sebenar kelewatan, saya masih juga nak tanya itu ini.. Haizz.... Mujur Golum memang penyabar orangnya and tegur saya baik-baik... Kalau tidak, sampai tidur pun, memang tak settle 'masalah hati' kitorang... =_=

with him... :)

Entahlah, dah semakin dekat 'hari' yang ditunggu kitorang tu, semakin pula macam-macam yang jadi... Cemburu tak bertempat.... banyak fikir bukan-bukan... Haizz.... Mungkinkah ini sebahagian dari dugaan dan cabaran bagi kami dalam melangkah ke fasa yang berikutnya itu ? hmm...

Yang pasti, dalam gaduh-gaduh, perselisihan faham, and merajuk tu, rasa sayang pula semakin kuat... Cuma itulah, bila diselang-seli dengan perasaan tak enak macam tadi, susah untuk sayang itu dizahirkan... susah untuk ditunjukkan. Kan... Jadi, lebih baik mengalah, cuba untuk lebih mengerti dan jangan selalu fikirkan yang negatif... :) Kekadang, pergaduhan/perselisihan faham penting untuk sesebuah hubungan, supaya masing lebih kenal dan understand each other.. :D

By now, saya dah rasa lebih lega dah.. Hee.. Bila fikir-fikir balik insiden semalam, saya pula malu dengan sikap sendiri... Mungkin saya tak sematang Golum sebab Golum tua 5 tahun dari saya, tapi saya marahkan dia macam dah mengalahkan orang matang pula.. **Bagus kalau 'marah matang' yang sebenar-benarnya matang, hal kecil jer pun nak dibesar-besarkan** haiz... Entah-entah saya nie nanti lagi lebih cepat tua dari dia kowt, sebab asyik marah aje... kan.. -__- hohoho.. haha...



>> Terima Kasih Syg for the understanding ! :') <<


~Problem belum settle with SKMM, Tuhan berilah saya kekuatan untuk selesaikan hal itu, Amen ~


0 Wizard Spells Here:

Post a Comment

Witch Vera Feels Grateful To Have Wizard's Messages Today! Wee... Hahaha!

Latest Deals ! Click - Click On For More Great Deals!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

TMOD: Witch Vera and Her Magic Spells Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting