Pages

Tuesday, 16 October 2012

SBC Day 30: Outfit Style (?)

Hasil Ketak Ketik Magic Spell Witch Vera at Tuesday, October 16, 2012

Spells Started at 9:43 AM, on 16th October 2012.

Anyeonghaseyo Worldians? Pa khabar? Hahha ;)

Whoa... Saya memang pemalas lah sejak akhir-akhir ni...  -__- Kesian TMOD dibiar-biar.. Hehehe... Tapi apakan daya, demam saya beelum kebah, kena lagi menanam padi bukit kelmarin, rasa macam dah patah remuk my pinggang.... Hah, baru sehari dah begitu (?)... Uhuhuu... Yalah, almost 5 years saya tak buat semua ni ok... Hilang terbang semua skill yang ada before... haizz... Nasib baik tak pengsan naik balik bukit masa balik ke rumah... hisy...hisy.... Hahahha... Yeha, well done Witch Vera (!)...

Ok, this post saya nak sambung story mory tentang Summer Blog Challenge... Hee... Untuk Day 30, cabarannya adalah "Post A Photo Of An Outfit That Either Is Your Style Or You Wish Was Your Style".. Nampak cabaran ni, happy saya sebab... No need to write post yang panjang2... Muahahha.. *malasnya!*.. Okey, dahlah tu mukadimah ko Witch Vera.... Cepat tulis... Hehehe...


For now, my outfit style is macam gambar ataslah... Saya suka pakai Jacket/Coat style bila keluar mana-mana... Hahahaha... Sebab, if saya malas sangat mahu kisah pemakaian yang di bahagian dalam (blouse, etc), rembat jer mana-mana jacket yang sesuai then pakai... Hahaha... Cepat kan... =P Jenis jacket panjang macam ni saya ada dua helai (both in black colour...:p ) setakat ni, yang lain semuanya jenis pendek yang biasa, or orang panggil mini jacket ^_^

But... Saya ada juga wish outfit style lain tau... Nak tau, jeng3... Macam gambar bawah ni lah.. Hahahha..


Aiksss.... Macam kontra pula dengan style pertama tadi kan (?)... Alarr, boleh mix jacket juga nie.. Hahaha... Sumtimes, saya suka pakai blouse jer sebenarnya... Yalah, kadang tak sesuai pula pakai jacket masa keluar dalam cuaca yang panas... Hehehe.... So saya wish, saya akan tau guna outfit sebegini bila keluar... Macam simple, tapi macam hot juga... kan.. tak gitu (?).. Muahahaa... :P



P/S: Saya nak outfit ni masa wedding... Cute. Cute. Cute.... !!! Arghh.. Hahahaha...*What the**

Okey, thank reading and stop by ya... Nanti kita jumpa lagi.. K..baiii..... ^_^



Read My Other Posts on Summer Blog Challenge >> HERE <<


0 Wizard Spells Here:

Post a Comment

Witch Vera Feels Grateful To Have Wizard's Messages Today! Wee... Hahaha!

Latest Deals ! Click - Click On For More Great Deals!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

TMOD: Witch Vera and Her Magic Spells Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting