Pages

Thursday, 11 October 2012

Segmen: Cik Misya Nak Follow!

Hasil Ketak Ketik Magic Spell Witch Vera at Thursday, October 11, 2012

Spells Started at 4:18PM, on 11th October 2012.

Lagi-lagi join segmen.. Wee.. Hahaha... Tapi ni bukan sekadar join tapi lebih kepada salah satu cara saya untuk mendapatkan link blogspots, jadi lebih banyak blog yang boleh diterjah and dilawati... betui dak (?). hahaha... Okey, Segmen kali ini iaitu Segmen: Cik Misya Nak Follow! ni dianjurkan oleh blogger Aimi Syahirah yang cantik dan manis orangnya tau... Beliau sendiri yang postkan link about this segmen dalam salah satu blogpost saya yang terdahulu, jadi apa salahnya join sama kan (?) ^_^... Dia ni aktif in modelling, kalau korang terjah her blog, mesti amazed with her involvement in this kind of stuff... ^_^ Okey2, taknak spell panjang2, nak tau banyak lagi tentang details Segmen ni, boleh lah klik banner segmen bawah ni kay... =)

A young-talented model..^^ Eh, click la banner tuh.. hehe :p

Task yang diberi pula adalah untuk nyatakan jumlah follower terkini and kenapa nak dapatkan lebih ramai follower? Hahaha.... Soalan macam mudah aje kan, tapi susah juga bila difikir-fikirkan. Ho3x...

So far, TMOD dah ada 132 Wizards Follower... *Hee*.. Kenapa nak lebih ramai follower, for now adalah {{sebab saya nak capai target 222 Wizards... Hahaha.. Kalau dah genap angka ni, saya plan nak buat my 1st segmen...}} Hahaha.... Nanti bila saya dah buat segmen, sila lah join yer... Ahaks. (Itupun, kalau lah tercapai angka tu..haha)...


Sekian post untuk petang ni.. jumpa malam nanti....k..baiii... ^_^



7 Wizard Spells Here:

Aimi Syahirah said...

Thanks for joining!=) Boleh check your link di sini.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-cik-misya-nak.html Nombor anda mewakili anda untuk pemilihan pemenang melalui Random.Org. Nice entry dear.:)

cik azLyzah⊙.☉ said...

Follow..Follow..Follow!! :DD
Follow Back yewwwww..

http://azlyiejah.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

anggun said...

hi...datang melawat dari segmen yang samew...best2 bc blog kamoooo...
http://anggunbabycloset.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

Amalia said...

hai, singgah sini^^ http://leyacasandra.blogspot.com

EPPY - the Rawr! said...

hye!miss rawrer done follow you! jum singgah blog kite pulak..tak jauh..kat tanah sebelah jer..hehe :)

http://eppy25.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

Kathy Rbain said...

follow u...
http://resipidarihati.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

ayut said...

singgah dan follow..jemput singgah semual yer ^__^ slmt bersegmen !

Post a Comment

Witch Vera Feels Grateful To Have Wizard's Messages Today! Wee... Hahaha!

Latest Deals ! Click - Click On For More Great Deals!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

TMOD: Witch Vera and Her Magic Spells Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting