Pages

Tuesday, 9 October 2012

SEGMEN: JOM BLOGWALKING

Hasil Ketak Ketik Magic Spell Witch Vera at Tuesday, October 09, 2012

Spells Started at 7:06PM, on 9th October 2012.

Hello again Worldians! Hahah ;)

Next segmen for today's evening...!! Hahahaha... Segmen lagi ???!!! Sebenarnya,,,.. Witch Vera sedang sibuk mengumpul 'resources' ni untuk buat blogwalking, jadi jangan lah hairan asyik2 aje join segmen dia ni..kann... heheheh.... :D Segmen kali ni pula adalah segmen Segmen: Jom Blogwalking yang dianjurkan oleh Blogger Adamazralicious yang sempoi... Hahahaha... Syarat segmen blogger ni tak banyak (erk, sebenarnya macam takde pown..hee), jadi nak join memang sangat mudah tau... Rugi tak join.. hahaha... Tapi nak tau lebih banyak tentang details Segmen ni, boleh lah klik banner bawah ni kay...  ^_^

Cute kan banner Segmen ni... hahaha... click..click.. ^_^


Dengan click banner, kita boleh nampak list bloggers yang dah join this segmen, dibahagikan by group oleh Blogger Adamazralicious. Tunggu apa lagi kawan2, jum terjah mereka (!)... Hahaha...


Nanti jumpa lagi next post kay... in Summer Blog Challenge (!).. Wee.. Hahaha...k...baiii ^_^



20 Wizard Spells Here:

Adam Azra said...

Hi, thanks join segmen :)

Witch Vera said...

Sesama.. haha ^_^

MRS Rongoks said...

dari segmen yang sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

sukagelak said...

Hai.. Datang dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

Eira Aikawa said...

dari segmen yang sama..
Eira singgah sambil follow
http://eiraaikawa.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

☺털이 소유❤ said...

salam perkenalan.. dari segmen yang sama.. follow me..
http://diaryak.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

ctmz said...

salam kenal! dah follow ur cute blog! follow me here k :

http://the-red-heart.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking.html

^^eKaTiKaH^^ said...

singgah dari segmen yg same.. hai hai.. hehe ^^

selipar merah jambu said...

tq sudi singgah blog saya...:) done follow kamu juga... nice blog :)

tee atie said...

hai...datang melawat sini :)
follow sini jugak

Aimi Syahirah said...

Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

miela lula said...

dari segmen yang sama. :)

http://onlybudakpurpleshj.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

Waney Zainuddin said...

dari segmen yg sama (^_^)

http://www.waneyzainuddin.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

Mimie said...

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

singgah dr segmen sama.. :)

Dikbi Kamaruddin said...

bee datang naik kereta merah & follow...nak tau?
jom ke blog sy

http://dikbi.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking-by.html

Amira Farzmil said...

Dari segmen yg sama
Done follow!
http://dongeng-farzmil.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

Suara Hati said...

Dari segmen yang sama :)

Dianaa said...

Singgah dari segmen yg sama :)
http://ftndiana.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking-by-adam-azra.html

jemput join GA yg Diana buat
http://ftndiana.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

bermula disini said...

Done Follow !!
dari segmen yg sama
jom join segmen sy pula ada hadiah menanti anda !!!! TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

eijasya83 said...

hi salam perkenalan...
dari segmen yang sama... done follow...

Post a Comment

Witch Vera Feels Grateful To Have Wizard's Messages Today! Wee... Hahaha!

Latest Deals ! Click - Click On For More Great Deals!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

TMOD: Witch Vera and Her Magic Spells Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting