Pages

Tuesday, 9 October 2012

Segmen Melawat Blog Siri I

Hasil Ketak Ketik Magic Spell Witch Vera at Tuesday, October 09, 2012

Spells Started at 6:38PM, on 9th October 2012.

Hallo Worldians! ;)

Saya nak join beberapa segmen kali ni. Hahaha... First of all, saya minta maaf sebab dah tiga hari tak ter-update Summer Blog Challenge ha... Internet line broadband beberapa hari ni buat hal... Huhuhu.... Mesti banyak yang hairan kenapa pla nak join segmen erk (?)... Saya pun tak tau.. HAHAHAH.... Tapi bagi saya, tujuan utama saya nak join segmen adalah untuk dapatkan link2 bloggers lain, jadi mudahlah saya nak buat Blogwalking bila ada masa terluang... Bolehlah terjah-terjah... Hehehehe.. Okey2, taknak buang masa, Segmen Melawat Blog Siri I ni dianjurkan oleh Blog Scha Azman... :D Nak tau banyak lagi tentang details Segmen ni, bolehlah klik banner bawah ni.. jeng3x... ^^

atau klik SINI... ;) haha

Blogger Scha Azman juga bagi task tau.. Hahahaha... Nak tau, baca lah lagi.. hehehe..

Jumlah Follower TMOD Terkini: 120 Wizards (Hahaha)
Target Follower: 200 Wizards (Mau Lawan Lord Voldemort! Hahaha.. Joke2)


Korang pun joinlah sama segmen ni... Meriahkan sama-sama key! Hahaha..


Jumpa next post.. hehehe... k ...baiiii... ^_^



6 Wizard Spells Here:

Scha Azman said...

Thanks sudi join segmen ni :)
Jangan lupa blogwalking ya. Good luck dan selamat bersegmen!

Witch Vera said...

Hahah... Sama2 Scha ^^ n thanks wish.. wee..*happy smile* haha ^_^

aynora nur said...

http://www.aynoranur.com/2012/10/segmen-melawat-blog-siri-i.html

follow sini dear, nice blog!

Witch Vera said...

Haha.. Thanks Aynora ! ^_^ Done follow ur blog too.. ^_^

zarith said...

Hai... dari segment sama.... done following you. Sudi sudilah singgah k

Http://warariesb2b.blogspot.com/2010/10/segmen-melawat-blog-siri-1.html

Aimi Syahirah said...

Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

Post a Comment

Witch Vera Feels Grateful To Have Wizard's Messages Today! Wee... Hahaha!

Latest Deals ! Click - Click On For More Great Deals!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

TMOD: Witch Vera and Her Magic Spells Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting