Pages

Wednesday, 21 November 2012

In Few Days More.....

Hasil Ketak Ketik Magic Spell Witch Vera at Wednesday, November 21, 2012

Spells Started at 11:13AM, on 21 November 2012.

Holla Friends ! How Ya Doing? ;)

Lamanya sudah tidak meng-update blog ni... Kesian TMOD balik-balik berhabuk, owner jarang datang buat pembersihan kan.. Hehe.. :p Anyway, I miss u TMOD... Apa khabar kengkawan semua (?).. Harap2 korang sihat2 n happy2 selalu kay... Jaga kesihatan juga, sekarang musim tengkujuh; hujan memanjang, and banjir pun mudah berlaku.. Jangkitan penyakit juga sng tersebar.. Hope korang take care okey.. pesanan utk diri sendiri juga ni sebenarnya..hehe :p

Satu sebab kenapa saya dah jarang meng-update blog adalah kerana kesibukan sepanjang bulan November ini... Kalau tak kerja, dan diam di rumah, memang tak boleh go online la sebab internet connection not available di kg saya.. -_-'' Selain tu juga sibuk dengan macam2 persiapan di rumah..huhuhu...

Back to previous post saya tentang Kepeningan November, saya ada story-mory tentang venue problem kan... Asalnya saya nak buat d rumah jer tapi disebabkan my aunt's advice, saya setuju juga untuk buat di rumah my aunt.. Yalah, dah orang baik hati dan show excitement untuk held the ocassion, saya pun tak nak lah ada yang kecil hati nanti... Thanks my aunt...^_^

Few days more.... And everything will be changed - mainly for my identity, but honestly, I'm still me. This is just a phase of life... Right (?). Oh hati, tenanglahh.....

Kalau browse through checklist, rasanya persediaan yang dah siap adalah 70% begitu.... Preparation and deco utk things that I wanna give to Golum masih tak complete tapi saya bersyukur sebab my mum and few of my aunts helped a lot untuk siapkan hiasan and bagi idea for me. Saya ni pula yang banyak 'arahan'... Mcm Madamm.. Yalah, sebab banyak betul direction yang dibagi kan... Bunga ni letak macam ni lah, reben ni ikat macam ni lah... Renda ni lilit begini lah... Macam2x... Agak2 mereka pening jugak kowt dengan my citarasa ni... Muahaha... xD Barang selebihnya nanti beli lepas ni lah.... (skrg tgh tggu him).. Kena help him lagi untuk idea deko things yang dia nak bagi utk saya pula... Dia kata x reti mau buat deko bagai segala tu.. Kesian juga... hahaha...

Kek, deko tempat, dress, officiant (Chief Village). witnesses, speaker, technicians, menu, dah hampir siap... Ada lagi tapi x larat nak list sni cheklist tu.. hohoho... Sekarang saya hanya mampu berdoa n berharap semoga semuanya berjalan lancar hari tu.... cuaca, tetamu, kelancaran urusan etc... God, give me strength to face them all..

Okay, he's arrived lah pulak, nanti saya update lagi kay..baiiii... ^_^

0 Wizard Spells Here:

Post a Comment

Witch Vera Feels Grateful To Have Wizard's Messages Today! Wee... Hahaha!

Latest Deals ! Click - Click On For More Great Deals!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

TMOD: Witch Vera and Her Magic Spells Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting