Pages

Wednesday, 20 March 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah

Hasil Ketak Ketik Magic Spell Witch Vera at Wednesday, March 20, 2013

Hallo Hallo ! Konichiwa! ;p

Hye2.. Berjumpa lagi (!) Haha... Apaka ?? Sebenarnya saya nak join Segmen lagi ni... Tgh2 blogwalking tadi. ternampak la pulak post ni... Segmen ni dinamakan Segmen Jom Pilih Hadiah! hosted by blogger Nabila Biela... 1st saya nampak banner ni, saya mmg dah tertarik habis la... So cantik u oll... Colour.. Fuhh... Simple colourful tapi cute sangat... then, nampak pulak header blog tu, makin la I jeles... Cantik nya.. Betapa indahnya kalau la saya pun ada blog header camtu... nak jugak !! isk..isk... Okey2... Melalut pula saya ni.... hish3... hah, kliklah banner bawah ni for more details ok ! ^_^

hah, comey kan.... ;p


Blogger Nabila Biela  ni cakap, segmen ni dinamakan Jom Pilih Hadiah sebab participants berhak untuk pilih hadiah sendiri !! Haaa... Best kan (?).... Hehehee.... So, kalau saya ni the lucky one, saya nak dua haadiah ni yer Biela... muahahahaha... :p


>> NOVEL | KEYCHAIN <<


Korang jangan lupa tau klik banner... Hehehe :p K... Baiii...



0 Wizard Spells Here:

Post a Comment

Witch Vera Feels Grateful To Have Wizard's Messages Today! Wee... Hahaha!

Latest Deals ! Click - Click On For More Great Deals!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

TMOD: Witch Vera and Her Magic Spells Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting